‘Politiek in de Pol’ met Alexander Pechtold (D66)

  64

  Datum/Tijd
  zondag 21 januari 2018
  17:00 uur tot 18:00 uur


  D66-leider Alexander Pechtold is zondag 21 januari 2018 te gast in ‘Politiek in de Pol’. Andere sprekers zijn Ayfer Koç (lijsttrekker CDA Enschede) en Wim Meulenkamp (lijsttrekker VVD Hof van Twente). ‘Politiek in de Pol’ is de maandelijkse politieke talkshow in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.
  Alexander Pechtold zit sinds 2006 in de Tweede Kamer als fractievoorzitter van D66. Tijdens de laatste kabinetsformatie koos hij ervoor in de Kamer te blijven en niet toe te treden tot het kabinet. Met Pechtold spreken we over zijn verwachtingen ten aanzien van het nieuwe kabinet en over de vraag hoe D66 voldoende herkenbaar blijft.


  Ayfer Koç kwam als 9-jarig kind van een Syrisch-orthodox christelijk gezin in Enschede wonen. Vanaf 2010 zit zij in de gemeenteraad van Enschede voor het CDA, waarvan zij sinds 2014 fractievoorzitter is. Bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen is Koç ook lijsttrekker voor haar partij.
  Wim Meulenkamp, lijsttrekker van de VVD in de gemeente Hof van Twente, houdt de maandelijkse pitch. Zoals elke maand is er ook voor het publiek gelegenheid tot het stellen van vragen.

  Natuurlijk is ook de vaste columniste Alexa Gratama weer van de partij. Presentator is Hans Verbeek. De muziek is in handen van Fabiënne Mucuk.

  Zondag 21 januari 2018 om 17.00 uur in Herberg de Pol.
  De muziek begint om 16.30 uur.
  Kaarten à € 5,-. in Herberg de Pol en op www.herbergdepol.nl.