Politiek in de Pol

  18

  Datum/Tijd
  zondag 19 september 2021
  16:30 uur tot 18:00 uur


  Henk Kamp en burgemeester Ellen Nauta zijn te gast in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Politiek in de Pol op zondag 19 september. Hiermee keert de populaire politieke talkshow in Diepenheim na een afwezigheid van ruim een jaar weer terug. Met ex-minister Henk Kamp bespreekt presentator Hans Verbeek de voortgang van de formatie in Den Haag en de positie van Mark Rutte. Burgemeester Ellen Nauta blikt terug op een bewogen jaar, dat niet alleen gekenmerkt werd door corona, maar ook door de hack van het computersysteem van de gemeente Hof van Twente. Naast de interviews is er muziek, de maandelijkse column en is er ook voor het publiek gelegenheid vragen te stellen.

  De 30e aflevering van Politiek in de Pol is op zondag 19 september 2021 om 17.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. Vanaf 16.30 uur is er livemuziek.

  Met deze editie gaat het vijfde seizoen van Politiek in de Pol van start, dat vooral in het teken staat van de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. De komende maanden komen ook de lijsttrekkers van de politieke partijen uit Hof van Twente langs bij Politiek in de Pol.

  Toegangsprijs voor Politiek in de Pol is dit seizoen 10 euro. Reserveren is vanwege de corona maatregelen verplicht op www.diepenheim.nl. Daarnaast zal er gewerkt worden met “testen voor toegang”.  Dus een qr code zal gescand worden, of men moet een negatieve coronatest laten zien of een herstelbewijs dat niet ouder is dan 48 uur .

  Let op! In verband met de corona-maatregelen is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.