Politiek in de Pol

  54

  Datum/Tijd
  zondag 8 januari 2017
  17:00 uur tot 18:15 uur


  SHARON DIJKSMA (PvdA) NAAR DIEPENHEIM

  Staatssecretaris Dijksma bij ‘Politiek in de Pol’ op zondag 8 januari 2017

  De staatssecretaris van Infrastructuur & Milieu, Sharon Dijksma (PvdA), is te gast in de elfde aflevering van ‘Politiek in de Pol’ in Diepenheim.

  Tweede hoofdgast is de burgemeester van Borne, Rob Welten (CDA).

  Dijksma was ooit het jongste Tweede Kamerlid en is inmiddels na een lange loopbaan in politiek Den Haag staatssecretaris voor Infrastructuur & Milieu. In deze functie is zij verantwoordelijk voor spoor, luchtvaart en milieu, waaronder de asbestproblematiek. Ook probeert zij de overlast van het goederenvervoer over het spoor tegen te gaan. Burgemeester Welten van Borne, waar veel treinen doorheen razen, kan daar over meepraten.

  Sharon Dijksma en Rob Welten gaan op 8 januari het gesprek aan met elkaar, met het publiek en met presentator Hans Verbeek. De vaste columnist van ‘Politiek in de Pol’, Alexa Gratama, is ook weer van de partij. Muziek is er van het Duo Nevenactiviteiten.

  ‘Politiek in de Pol’ is de maandelijkse politieke talkshow in Diepenheim, die in de aanloop naar de komende Tweede Kamerverkiezingen wordt georganiseerd. In de vorige afleveringen waren onder andere Diederik Samsom (PvdA), Alexander Pechtold (D66), Sybrand Buma (CDA) en Henk Kamp (VVD) te gast.  ‘Politiek in de Pol’ is op zondag 8 januari vanaf 17 uur in Cultuurcentrum Herberg De Pol.

  Entree: 5 euro pp. Kaarten via www.herbergdepol.nl of telefonisch: 0547-352911.