Politiek in de Pol: Maurits van Martels en Han ten Broeke

  23

  Datum/Tijd
  zondag 14 april 2024
  17:00 uur tot 18:30 uur


  Politiek in de Pol is de maandelijkse, onafhankelijke en onpartijdige politieke talkshow in Diepenheim, die is uitgegroeid tot een groot landelijk succes. In het programma, heeft presentator Hans Verbeek, telkens landelijke en regionale of lokale politici te gast, die hij Daarnaast is er een column en live-muziek, en is er ook voor de zaal gelegenheid vragen te stellen.

  BBB-gedeputeerde Maurits von Martels en Han ten Broeke (VVD) zijn te gast in de volgende aflevering van Politiek in de Pol op zondag 14 april 2024 in Diepenheim. In gesprek met presentator Hans Verbeek laten zij hun licht schijnen over de provinciale, de landelijke én de internationale politiek.

  Maurits von Martels is sinds een jaar gedeputeerde namens de BBB in de provincie Overijssel. Wat heeft één jaar BBB in de provincie opgeleverd? Hoe ziet hij de ontwikkelingen rond de kabinetsformatie in Den Haag? En welke gevolgen hebben de Europese Parlementsverkiezingen voor het provinciale landbouwbeleid?

  Han ten Broeke, uit Delden, is voormalig Tweede Kamerlid voor de VVD. Tegenwoordig werkt hij voor de denktank HCSS (Haags Centrum voor Strategische Studies), die advies geeft over internationale veiligheidsvraagstukken. Met hem spreken we over de toekomst van de NAVO en de Europese Unie.

  De 46 aflevering van Politiek in de Pol met Maurits von Martels en Han ten Broeke is op zondag 14 april 2024 om 17:00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. De muziek begint om 16.30 uur. De column is van Paul Abels. Reserveren wordt aangeraden via www.herbergdepol.nl