Politiek in de Pol VS-special met Twan Huys is helaas GEANNULEERD

  48

  Datum/Tijd
  zondag 4 oktober 2020
  16:30 uur tot 18:00 uur


  Deze activiteit is vanwege aangescherpte Corona Matregelen geannuleerd!

  Het vijfde seizoen van Politiek in de Pol gaat zondag 4 oktober van start met een VS-special. Te gast is Amerika-expert Twan Huys, die jarenlang correspondent in de Verenigde Staten is geweest. Presentator Hans Verbeek spreekt met hem over vier jaar Donald Trump in het Witte Huis en de kansen voor Joe Biden om de volgende president van Amerika te worden. Een maand voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen analyseert Twan Huys ook het verloop van de verkiezingscampagne.

  Twan Huys was jarenlang correspondent in de VS, onder meer voor Nieuwsuur. Vier jaar geleden, toen hij ook te gast was bij Politiek in de Pol, verscheen het boek De Clintons, een dubbelbiografie over de levens van Bill en Hillary Clinton. Eerder schreef hij het boek Ik ben een New Yorker. In zijn meest recente boek Wandellust maakt hij wandelingen door Nederland. Momenteel is hij presentator van het tv-programma Buitenhof.

  Deze dertigste aflevering van Politiek in de Pol begint om 17.00 uur, het duo Frank & Heleen zorgt vanaf 16.30 uur voor de muziek, dit keer vooral Amerikaans repertoire. De column is van Paul Abels.
  Kijk voor meer informatie over de online registratie bij Politiek in de Pol op www.herbergdepol.nl/agenda.