Politiek in de Pol: Onderwijs-special

  24

  Datum/Tijd
  zondag 15 december 2019
  16:30 uur tot 18:00 uur


  In december zijn er twee afleveringen van Politiek in de Pol. Op 1 december is er de verplaatste Landbouw-special en op zondag 15 december om 17.00 uur volgt de Onderwijs-special. Te gast bij presentator Hans Verbeek zijn fractievoorzitter van het CDA in de Tweede Kamer Pieter Heerma en SP-Kamerlid Frank Futselaar.
  Heerma volgde eerder dit jaar Sybrand Buma op. Heerma wil binnen het CDA rust en stabiliteit brengen, maar binnen de partij is veel discussie over de toekomstige koers. Bij Politiek in de Pol vertelt Heerma hoe hij aankijkt tegen de recente protesten van leraren, boeren en bouwers.

  Woordvoerder Onderwijs, Landbouw, Natuurontwikkeling

  Ook te gast is het SP-Kamerlid Frank Futselaar. Hij voert voor zijn fractie in de Tweede Kamer niet alleen het woord over onderwijs, maar ook over landbouw en natuur. Wat kan er volgens hem nog meer gedaan worden om het lerarentekort te verminderen?
  De interviews worden afgewisseld met muziek van Ben van den Dungen, die om 15.00 uur eerst met “Tribute to John Coltrane” in het Cultuurcentrum optreedt, en de column van Alexa Gratama.
  Aansluitend is het mogelijk om aan te schuiven bij de Heerlijcke Maaltijd, hiervoor dienen vooraf kaarten besteld te worden. Kaarten voor alle activiteiten zijn verkrijgbaar via www.diepenheim.nl
  Datum: zondag 15 december
  Tijd Politiek in de Pol: 17.00 uur
  Waar: Herberg de Pol
  Kaarten à € 5,- via www.diepenheim.nl of in Herberg de Pol