Politiek in de Pol met Thom van Campen en Andries Heidema

  67

  Datum/Tijd
  zondag 18 september 2022
  16:30 uur tot 18:00 uur


  Thom van Campen en Andries Heidema zijn te gast in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Politiek in de Pol op zondag 18 september aanstaande. De komende maanden staat de populaire politieke talkshow in Diepenheim vooral in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen van volgend jaar. De eerste gast in het zevende seizoen is daarom de commissaris van de koning in de provincie Overijssel, Andries Heidema. Met hem bespreekt presentator Hans Verbeek het belang van de provincie.

  Thom van Campen

  Thom van Campen is Tweede Kamerlid voor de VVD, met landbouw en stikstof in zijn portefeuille. Van Campen pleit voor maatwerk in de stikstofplannen van het kabinet. Bij Politiek in de Pol legt hij uit hoe hij dat voor zich ziet.

  Naast de interviews is er muziek, de maandelijkse column en is er ook voor het publiek gelegenheid vragen te stellen.

  De 35e aflevering van Politiek in de Pol is op zondag 18 september 2022 vanaf 17.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. Vanaf 16.30 uur is er livemuziek.

  Politiek in de Pol is de enige onafhankelijke en onpartijdige politieke talkshow van Nederland, die gepresenteerd wordt door Hans Verbeek. In de afgelopen seizoenen is Politiek in de Pol uitgegroeid tot een groot succes, waarbij de politiek beter toegankelijk wordt gemaakt voor een breed publiek.

  Kaarten à € 10,- via www.diepenheim.nl