Politiek in de Pol met Lodewijk Asscher (PvdA)

  65

  Datum/Tijd
  zondag 17 februari 2019
  16:30 uur tot 18:00 uur


  PvdA-leider Lodewijk Asscher komt zondag 17 februari naar de 21e aflevering van ‘Politiek in de Pol’ in Diepenheim. Ook te gast is Erik Veltmeijer, lijsttrekker van de PVV in Overijssel bij de komende Provinciale verkiezingen.
  ‘Politiek in de Pol’ is de maandelijkse politieke talkshow in het Twentse Diepenheim in de aanloop naar de verkiezingen voor Provinciale Staten in maart. In de voorgaande edities van ‘Politiek in de Pol’ waren onder andere Rob Jetten (D66), Sybrand Buma (CDA) en Hans Wiegel (VVD) te gast.

  Het is voor het eerst dat Lodewijk Asscher aanwezig is bij ‘Politiek in de Pol’. Asscher volgde in 2017 Diederik Samsom op als fractievoorzitter van de PvdA in de Tweede Kamer. Daarvoor was hij o.m. wethouder in Amsterdam en minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

  Ook te gast is Erik Veltmeijer uit Vroomshoop in gemeente Twenterand. Daar is hij sinds vorig jaar als éénmansfractie gemeenteraadslid voor de PVV. Veltmeijer is tevens lid van Provinciale Staten van Overijssel en provinciaal lijsttrekker voor de PVV bij de komende verkiezingen.

  De vaste columniste Alexa Gratama is ook weer van de partij. Presentator is Hans Verbeek. Ook het publiek kan meedoen door bij de ingang eigen vragen op te geven.
  De 21e aflevering van ‘Politiek in de Pol’ is zondag 17 februari 2019 om 17.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 te Diepenheim. De muziek begint om 16.30 uur.
  Kaarten kosten € 5,-. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.diepenheim.nl