Politiek in de Pol met Laurens Dassen (Volt)

  43

  Datum/Tijd
  zondag 16 oktober 2022
  16:30 uur


  De fractievoorzitter van Volt in de Tweede Kamer, Laurens Dassen, is op zondag 16 oktober te gast in de 36e aflevering van Politiek in de Pol. Met presentator Hans Verbeek blikt Dassen terug op het succes van Volt bij de Tweede Kamerverkiezingen van vorig jaar en de interne crisis waarin de partij begin dit jaar terechtkwam. Op dit moment zoekt Volt in het hele land kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart 2023. Gaat het Volt lukken in alle provincies mee te doen? Volt afficheert zichzelf als onderdeel van een pan-Europese progressieve politieke beweging, die in veel Europese landen actief is.

  Politiek in de Pol staat dit seizoen in het teken van de provinciale verkiezingen in maart volgend jaar. De komende maanden komen ook de Overijsselse lijsttrekkers langs bij Politiek in de Pol. In de aflevering van 16 oktober is dat Renilde Huizenga van D66.

  Naast de interviews is er muziek en de maandelijkse column van Paul Abels. Ook is er voor het publiek gelegenheid vragen te stellen.

  De 36e aflevering van Politiek in de Pol is op zondag 16 oktober 2022 vanaf 17.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. Vanaf 16.30 uur is er livemuziek.

  Politiek in de Pol is de enige onafhankelijke en onpartijdige politieke talkshow van Nederland, die gepresenteerd wordt door Hans Verbeek. In de afgelopen seizoenen is Politiek in de Pol uitgegroeid tot een groot succes, waarbij de politiek beter toegankelijk wordt gemaakt voor een breed publiek.

  De afgelopen jaren waren onder andere te gast: Rob Jetten, Caroline van der Plas, Pieter Omtzigt, Thom van Campen, Tjeerd de Groot, Pieter Heerma, Henk Kamp, Lodewijk Asscher, Sharon Dijksma, Ank Bijleveld, Alexander Pechtold, Arie Slob, Han ten Broeke, Ankie Broekers-Knol, Hans Wiegel, Lilianne Ploumen, Diederik Samsom, Agnes Jongerius, Malik Azmani, Annie Schreijer-Pierik, Andries Heidema, Ellen Nauta, Twan Huys, Ron Fresen, alsmede een groot aantal provinciale en lokale politici.

  Kaarten á € 10 via www.diepenheim.nl