Politiek in de Pol

  83
  Gerdi Verbeet

  Datum/Tijd
  zondag 17 september 2023
  16:30 uur


  Verkiezingsspecial met Gerdi Verbeet en Wouter de Winther

  Voormalig Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet en politiek commentator Wouter de Winther zijn te gast in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Politiek in de Pol, op zondag 17 september in Diepenheim.

  Gerdi Verbeet was van 2006 tot 2012 voorzitter van de Tweede Kamer, waar zij deel uitmaakte van de PvdA-fractie. Drie dagen voor Prinsjesdag spreekt presentator Hans Verbeek met haar over de positie van de Tweede Kamer, de bedreigingen van politici en natuurlijk de komende verkiezingen.

  De tweede gast, Wouter de Winther, is politiek commentator van De Telegraaf. Zijn wekelijkse columns zijn voor politiek Den Haag een must om te lezen. Ook schuift hij regelmatig aan in tv-programma’s zoals Jinek. Hoe ziet hij de actuele politieke situatie? Wat verwacht hij van de Tweede Kamerverkiezingen, met al die nieuwe lijsttrekkers? En hoe ziet hij de rol van de politieke journalistiek?

  De verkiezingsspecial van Politiek in de Pol met Gerdi Verbeet en Wouter de Winther is op zondag 17 september 2023 om 17:00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. De muziek van Duo 054 begint om 16.30 uur. De column is van Paul Abels. Reserveren wordt aangeraden via www.herbergdepol.nl. Entree € 10,- in de voorverkoop en € 12,50 aan de deur

  Politiek in de Pol is de maandelijkse, onafhankelijke en onpartijdige politieke talkshow in Diepenheim, die is uitgegroeid tot een groot landelijk succes. In het programma, dat zo’n anderhalf uur duurt, zijn telkens landelijke en regionale of lokale politici te gast. Daarnaast is er een column en live-muziek, en is er ook voor de zaal gelegenheid vragen te stellen.

  De komende afleveringen staan vanzelfsprekend geheel in het teken van de komende Tweede Kamerverkiezingen.

  De afgelopen jaren waren onder andere te gast bij Politiek in de Pol:

  Sigrid Kaag, Mark Harbers, Rob Jetten, Eric Van der Burg, Pieter Heerma, Laurens Dassen, Caroline van der Plas, Pieter Omtzigt, Thom van Campen, Tjeerd de Groot, Henk Kamp, Lodewijk Asscher, Sharon Dijksma, Ank Bijleveld, Alexander Pechtold, Arie Slob, Han ten Broeke, Ankie Broekers-Knol, Hans Wiegel, Lilianne Ploumen, Diederik Samsom, Agnes Jongerius, Malik Azmani, Annie Schreijer-Pierik, Andries Heidema, Ellen Nauta, Twan Huys, Ron Fresen, alsmede een groot aantal provinciale en lokale politici.

  Eet je na Politiek in de Pol nog een maaltijd mee van de Pollepel? Dat kan! Marlies en Renee koken heerlijk en eerlijk. Er is keuze uit een menu met vlees of vegetarisch. Let op, voor de maaltijd zijn beperkt kaarten van € 19,50 beschikbaar en aan de maaltijd kan alleen worden deelgenomen als je ook een kaartje voor Politiek in de Pol hebt.

  Wouter de Winther