Politiek in de Pol januari uitgesteld tot later in het jaar

  103

  Datum/Tijd
  zondag 16 januari 2022
  14:30 uur tot 17:00 uur


  Deze aflevering gaat in verband met de nieuwe lockdown maatregelen niet door.

  De politiek verslaggever van het NOS-Journaal, Ron Fresen, is te gast in de volgende aflevering van Politiek in de Pol op zondag 16 januari in Diepenheim. 

  Ook te gast is Joep Boerboom. Hij schreef het boek ‘Ouderenstrijd’ over de bewogen geschiedenis van 50Plus. Boerboom vertelt waarom ouderenpartijen in Nederland altijd ten onder gaan aan interne strijd.

  De 33e aflevering van Politiek in de Pol is op zondag 16 januari 2022 vanaf 17.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. Vanaf 16.30 uur is er live-muziek van Vocalgroup Ofkoors. De column is van Paul Abels.

  Het vijfde seizoen van Politiek in de Pol staat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Elke maand komen de (beoogd) lijsttrekkers van de politieke partijen uit Hof van Twente langs bij Politiek in de Pol. In de aflevering van 28 november is dat André de Visser van D66.

  Politiek in de Pol is de maandelijkse populaire politieke talkshow in Diepenheim, die gepresenteerd wordt door Hans Verbeek. Eerder waren onder anderen te gast: Pieter Omtzigt, Lilianne Ploumen, Caroline van der Plas, Henk Kamp, Ellen Nauta, Ank Bijleveld, Han ten Broeke, Rob Jetten, Tjeerd de Groot, Pieter Heerma, Sybrand Buma, Alexander Pechtold, Lodewijk Asscher, Diederik Samsom, Sharon Dijksma, Arie Slob, Ankie Broekers-Knol, Agnes Jongerius en Hans Wiegel, alsmede een groot aantal provinciale en lokale politici.

  In het programma, dat ruim een uur duurt, zijn telkens landelijke, regionale en lokale politici te gast en is er ook voor het publiek gelegenheid vragen te stellen.

  Let op! Toegang alleen met een geldige QR-code. Kaarten via: www.diepenheim.nl