Open Huis bij Home of Talents in De Reggehof

  29

  Datum/Tijd
  zaterdag 4 september 2021
  13:30 uur tot 16:00 uur


  Op zaterdag 4 september zet Home of Talents voor de tweede keer in het pas geopende lesseizoen haar deuren wagenwijd open. Deze keer in hun hoofdgebouw: theater De Reggehof in Goor. Je loopt een route door het hele gebouw, van popkelder tot in de Grote Zaal van het theater. Er is van alles te zien en te beleven! Ontmoet je (toekomstige) docenten, maak zelf muziek, dans mee in de dansklassen, bewonder resultaten uit De Kunstwerkplaats of de schilderijen van leerlingen van kunstenares Sandra Boots… Kortom: er kan heel veel en iedereen is welkom. De deuren staan open tussen 13.30 en 16.00 uur

  Het aanbod in het nieuwe seizoen bij Home of Talents (de samenwerking van Muziekschool Hof van Twente en Creatief Centrum van De Reggehof) is in dit nieuwe seizoen breder en veelzijdiger dan ooit. Ontdek (nieuwe) individuele lessen, groepslessen en workshops in muziek, dans, theater en taal, beeldende kunst en multimedia. Lessen worden gegeven in Delden, Diepenheim, Markelo, Hengevelde, Bentelo en Goor. Het complete aanbod vind je op de website homeoftalents.nl. Leuk om te weten: als je twijfelt kun je je tijdens het Open Huis voor (maximaal) drie verschillende lessen een proefles aanvragen. Ontdek je talent!

  Home of Talents

  Home of Talents is de samenwerking van Muziekschool Hof van Twente en Creatief Centrum De Reggehof. Op de website homeoftalents.nl vind je heel veel leuke cursussen en workshops in de categorieën dans, muziek, beeldend, multimedia en theater en taal. Er zit vast en zeker iets leuks voor je bij! De lessen worden altijd gegeven door professionele docenten, op veel verschillende locaties in de gemeente Hof van Twente.

  Jeugdfonds Sport en Cultuur

  Wil je kind graag op les maar is het lesgeld een probleem? Dan helpt het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds is er voor mensen met een uitkering, voor zzp’ers met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt. Het fonds betaalt voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar het lesgeld en de huur van een instrument.