Open huis 10 jaar Autobedrijf Neplenbroek

  146

  Datum/Tijd
  zaterdag 24 november 2018
  15:00 uur tot 18:00 uur


  Op zaterdag 24 november a.s. viert Autobedrijf Neplenbroek zijn 10 jarig bestaan met een open huis. De deuren aan de Goorseweg 33 staan dan van 15.00 uur tot 18.00 uur voor een ieder open, die nader kennis wil maken met dit dynamische bedrijf. In de showroom en op het buitenterrein staan meer dan 150 occasions die op een nieuwe eigenaar staan te wachten. U vindt hier onder meer; gezinsauto’s, busjes, oldtimers, klassiekers en auto’s uit het kleine stadssegment. Het bedrijf kenmerkt zich door grote aantallen, kleinere marges en heeft een grote doorstroom.
  Tijdens het open huis staan er tal van demonstraties op het programma. Van uitlijning winterbanden, naar de winterbeurt, u treft het hier allemaal aan.
  Sarino Neplenbroek heeft met zijn team de afgelopen jaren in Diepenheim een dynamisch bedrijf opgebouwd, waarbij niet alleen de verkoop centraal staat maar ook service, onderhoud, APK, afhandeling ruitschade, airco service en autoschade bepaling/afhandeling steeds meer de bedrijfsvoering zijn gaan bepalen. Voor het onderhoud van campers, caravans en aanhangwagens kunt u ook bij autobedrijf Neplenbroek terecht.
  Bent u op zoek naar een specifiek merk of model vraag het Sarino en hij gaat voor u op zoek in zijn grote netwerk. Op het gebied van export kunt u ook bij Neplenbroek terecht, graag maken ze benodigde papieren samen met u klaar.
  Tot slot bent u op zoek naar een huurauto, bus of aanhangwagen vraag dan naar de zeer voordelige huurtarieven!
  Kortom een bezoek op 24 november is zeer de moeite waard. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd en voor de kinderen staat er een springkussen, zodat u alle tijd hebt om eens goed rond te kijken.