Open Dag Home of Talents

  32

  Datum/Tijd
  vrijdag 16 september 2022
  15:00 uur tot 18:00 uur


  Op vrijdag 16 september kan je gratis komen snuffelen, kennismaken, sfeerproeven, kijken en meedoen bij de lessen en workshops dans, muziek, theater en kunst, want dan is de Open Dag van Home of Talents!

  In de ochtend komen alle basisscholen uit de Hof van Twente langs om te genieten van de interactieve Home of Talents Show. Een show gevuld met muziek, dans en theater waar de leerlingen zelf ook actief aan deelnemen.

  Vanaf 15:00 uur gaan de deuren van de Reggehof open en is iedereen uit de Hof van Twente uitgenodigd om te genieten van een boordevol programma vol met gratis workshops en optredens. Je kan in alle rust genieten van verschillende samenspeelgroepen en ensembles of zelf actief deelnemen aan meerdere dans, theater en muziek workshops.

  Speciaal voor deze dag is er gevarieerd programma opgesteld. Van Dans, DJ-Producing, Beeldbewerking, Viool-Cello, Blaasinstrumenten, Theater, Piano en Slagwerk, alles komt voorbij. Een perfecte Open Dag om eens rustig te bekijken en uit te proberen wat bij jou past. En heb je nog vragen of wil je meer informatie? Deze dag lopen er verschillende docenten en personeelsleden rond die je graag verder helpen.

  Informatie
  Ben jij enthousiast? Kom gezellig langs bij de Open dag Home of Talents op vrijdag 16 september 2022, tijd 15:00 tot 18:00, locatie: de Reggehof in Goor. Voor meer informatie ga naar de website: www.homeoftalents.nl