Op de pedalen tijdens de Midzomerfiets4daagse Diepenheim

  78

  Datum/Tijd
  dinsdag 26 juli 2022 tot vrijdag 29 juli 2022
  09:00 uur tot 11:00 uur


  Van dinsdag 26 t/m vrijdag 29 juli 2022 kan er weer worden deelgenomen aan de Midzomerfiets4daagse Diepenheim. Dagelijks worden er twee fraaie routes uitgezet van ca. 40 en 60 km. De routes zijn bewegwijzerd. Starten is mogelijk tussen 9 en 11 uur bij Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim.

  Diverse routes
  Net als voorgaande jaren zijn er weer mooie routes uitgestippeld, waarbij de routes elke dag een andere kant op gaan. Op dinsdag gaat de route richting Markelo, Holten en Rijssen.  Op woensdag richting Haaksbergen en Buurse.  De route gaat op donderdag naar Delden, Azelo, Oele en Twekkelo.
  En o
  p vrijdag wordt er gefietst door het glooiende landschap richting Lochem, Ampsen en Exel.Onderweg komt de route langs verschillende bezienswaardigheden en is er voldoende tijd om even af te stappen en te genieten van de mooie natuur en gastvrijheid, finishen kan tot 17 uur. Dit jaar is de finish elke keer bij een andere horecagelegenheid in het centrum van Diepenheim.

  Inschrijven
  De start van de Midzomerfiets4daagse Diepenheim vindt plaats bij Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim. Starten kan tussen 9 en 11 uur. De prijs voor een weekkaart is € 10,- per volwassene, kinderen € 3,50. Vier dagen meefietsen hoeft niet, één dag kan ook! Een dagkaart voor een volwassene kost € 3,50 en voor een kind € 1,50. Deelnemers die vier dagen meefietsen ontvangen bij de start een verrassing.

  Natuurvriendelijk
  De Midzomerfiets4daagse Diepenheim ondersteunt het natuurvriendelijk organiseren van evenementen in goed overleg met de rentmeesters van de omliggende landgoederen.

  Met dank aan
  De Midzomerfiets4daagse Diepenheim wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Diepenheim, HofMarketing en met inzet van veel vrijwilligers.