MidZomer Fiets4daagse

  60

  Datum/Tijd
  dinsdag 24 juli 2018 tot zaterdag 28 juli 2018
  09:00 uur


  Van dinsdag 24 t/m vrijdag 27 juli a.s. kunt u weer deelnemen aan de Midzomerfiets4daagse Diepenheim. Dagelijks worden er twee fraaie routes uitgezet van ca. 35 en 50 km.

  Net als voorgaande jaren zijn er weer mooie routes uitgestippeld, waarbij de routes elke dag een andere kant op gaan. Op dinsdag fietst u door het glooiende landschap rondom Markelo. De route voert op woensdag richting Hengevelde en Bentelo. Op donderdag gaat de route langs de Regge richting Enter. De route van vrijdag gaat richting de Achterhoek en doet o.a. Gelselaar, Neede en Lochuizen aan. Onderweg komt u langs verschillende bezienswaardigheden en is er voldoende tijd om even af te stappen en te genieten van de mooie natuur en gastvrijheid.
  Finishen kan tot 17.00 uur.

  De start en finish van de Midzomerfiets4daagse Diepenheim zijn bij Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim. Starten kan tussen 9 en 12 uur. De prijs voor een weekkaart is € 10,- per volwassene, kinderen € 3,50. Vier dagen meefietsen hoeft niet, één dag kan ook! Een dagkaart voor een volwassene kost € 3,50 en voor een kind € 1,50. Voor deelnemers die vier dagen hebben gefietst, ligt op vrijdagmiddag een leuke verrassing klaar.