Online quiz met 70 vragen over Hof van Twente

  66

  Datum/Tijd
  vrijdag 26 februari 2021
  20:00 uur


  Quiz op vrijdag 26 februari vanaf 20.00 uur in jouw woonkamer

  Natuur & sport, muziek, waar zit het en historie? Vier van de acht categorieën van de 20 jaar Hof van Twente quiz. Het 20-jarig jubileum van de gemeente Hof van Twente wordt door het team van HofMarketing afgetrapt met de enige echte ’20 jaar Hof van Twente quiz’. Je kunt gratis deelnemen. De quiz wordt uitgezonden via YouTube en er zijn leuke prijzen te winnen!

  Hoe doe je mee?
  Als deelnemer speel je thuis mee via een livestream. Mail je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres naar quiz@hofmarketing.nl. Aanmelden kan tot vrijdag 26 februari a.s. 19.30 uur. Je krijgt dan vanzelf verdere informatie over jouw deelname en uiterlijk een uur voor aanvang van de quiz ontvang je de inloggegevens per mail.

  Speel tegen elkaar
  Wie wordt dé Hof van Twente kenner en beantwoord de meeste vragen goed? Zet je drankje koud en daag familie, buren en vrienden uit, zodat je, allemaal vanuit je eigen huis, digitaal tegen en met elkaar kunt spelen.

  Borrelplanken en -boxen
  Bij een gezellige quizavond mogen lekkere hapjes niet ontbreken. Horeca ondernemers in de Hof hebben een aantal goed gevulde borrelplanken en -boxen samengesteld die je kunt bestellen. Kijk op visithofvantwente.nl voor het aanbod.