Online Bijeenkomst “Eén Tegen Eenzaamheid”

  45

  Datum/Tijd
  donderdag 8 april 2021
  15:00 uur tot 17:00 uur


  Doe je ook mee met de online-bijeenkomst “Een tegen eenzaamheid Hof van Twente” op donderdag 8 april? Samen pakken we eenzaamheid aan!

  Eenzaamheid is van alle leeftijden en van alle tijden. Er wordt al veel gedaan door allerlei organisaties in de Hof van Twente om eenzaamheid te voorkomen en aan te pakken. En er is ook nog heel veel te doen. Daarom organiseren de gemeente Hof van Twente en Salut Welzijn in samenwerking met Movisie op donderdag 8 april 2021 van 15.00 uur –  17.00 uur een online startbijeenkomst vanuit het pact “Een tegen eenzaamheid” van de overheid.

  Wat kom jij of komt jouw organisatie tegen op het gebied van eenzaamheid? Hoe kunnen we beter verbindingen maken? Vind je het leuk hierover mee te denken, praten of informatie te horen? Meld je dan aan. Met elkaar gaan we kijken hoe eenzaamheid in de Hof van Twente verminderd kan worden.

  De bijeenkomst wordt geopend door wethouder Pieter van Zwanenburg, er volgt een korte presentatie over vormen van eenzaamheid en er wordt in groepjes gewerkt aan korte opdrachten.

  Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via info@salut-welzijn.nl. Na aanmelding ontvang je een week voor de bijeenkomst een link om online mee te kunnen doen met de startbijeenkomst. Iedereen is welkom: inwoner, ondernemer, stichting, sportclub, enz. Alleen samen kunnen we eenzaamheid doorbreken.