Ondernemerscafé Reuring

  90

  Datum/Tijd
  dinsdag 6 februari 2024
  20:00 uur


  Terug van weggeweest, Reuring! 6 februari aanstaande, organiseert HofMarketing hét ondernemerscafé voor ondernemers uit de gemeente Hof van Twente.

  HofMarketing organiseert dit jaar voor de vierde keer ondernemerscafé Reuring. Dit keer bij Herberg de Pol in Diepenheim.

  Tijdens deze avond, zullen Nanneke Torella (Nanneke TorellaChatGPT Masterclasses & Trainingen), Roy Brinkman (RB, belastingadviseur bij Schrey en Juffer Accountants en Adviseurs) en Michiel van Gemert (Talenten Netwerk Nederland) voorgaan en de deelnemers voorzien van praktische tips en adviezen.

  Programma

  20.00 uur – 20.15 uur Inloop, koffie

  20.15 uur – 21.00 uur Workshop ronde 1

  21.15 uur – 22.00 uur Workshop ronde 2

  22.00 uur – 23.00 uur Napraten, netwerkborrel

  Workshops

  Inschrijven kan op twee van de drie onderstaande workshops. Tijdens de avond zijn er twee rondes van beide 45 minuten.

  Online zichtbaarheid ChatGPT door Nanneke Torella

  Goed zichtbaar zijn belangrijker dan ooit. Het is ook eenvoudiger dan ooit. Door de komst van ChatGPT is het schrijven van teksten geen uitdaging meer. Laat mij je helpen meer grip te krijgen op je bedrijf door het een zichtbare richting te geven

  Personeelswerving door Michiel van Gemert Talent Netwerk Nederland
  Hoe zorg je dat je wel de juiste kandidaten bereikt? Welke middelen zijn er, die je in kunt zetten om de juiste kandidaten te bereiken die bewust voor je bedrijf kiezen.

  Belasting besparen door Roy Brinkman RB, Fiscalist bij Schrey en Juffer Accountants en Adviseurs
  Roy brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in belastingland. Onderwerpen als; middeling, pensioen en bedrijfsopvolging komen aan bod. Bespaar met deze praktische tips!

  Kosten

  Partners van HofMarketing kunnen zich gratis aanmelden. Voor niet partners wordt er een kleine bijdrage van € 15,00

  gevraagd (wil je partner worden, dan geldt er een speciale actie waarbij de kosten van deze avond in mindering worden gebracht op het promotiepakket, kijk voor info op https://www.hofmarketing.nl/partner-worden). Opgeven kan via https://www.hofmarketing.nl/nieuws1/meld-je-aan-voor-ondernemerscafe-reuring of scan de QR code.

  HofMarketing
  HofMarketing verzorgt de gebiedsmarketing van de gemeente Hof van Twente, een parel met zes verschillende kernen in Twente, en stimuleert het wonen, werken en recreëren.

  Onze ambitie is, om dat wat er al is, nog beter uit te dragen. Uiteraard met behoud van eigen identiteit van de zes kernen, gaan wij dat wat ons allen bindt, nog beter communiceren. Hierbij werken wij samen met onze stakeholders: ondernemers, inwoners, bezoekers, verenigingen en stichtingen. Met elkaar zorgen wij voor een prettig woon-, werk- en leefklimaat in Hof van Twente!