NK Clubteams Pitch&Putt Golf in Diepenheim

  90
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Datum/Tijd
  zaterdag 21 oktober 2017
  Hele dag


  Zaterdag 21 oktober wordt bij Pitch&Putt Twente in Diepenheim het Nederlands Kampioenschap voor Clubteams gehouden. 12 teams (bestaande uit 6 personen) vertegenwoordigen diverse Pitch&Putt golfbanen uit geheel Nederland.  Dat betekent dus dat de beste Pitch&Putters van elke baan hun kwaliteiten kunnen laten zien en gaan strijden om het Nederlands Kampioenschap. Het team van Pitch&Putt Twente hoopt op de thuisbaan uiteraard op een hoge eindklassering. Het team bestaat uit: Bart Merkus (Markvelde), Wichert Droppers (Neede), Bart Sprukkelhorst (Eibergen), Eric Boschker (Harreveld), Sietse Lever (Lochem) en Ingrid de Vuijst (Enschede).
  Er zullen diverse spelvormen gespeeld gaan worden: matchplay, greensome, foursome en Texas Scramble.
  Het winnende team zal om 19.00 uur gehuldigd gaan worden.
  Naast vele sporters bezoeken ook vele recreanten de baan in Diepenheim, die voor het eerst kennis maken met deze vorm van golf. Vooral in groepsverband  (personeelsfeesten, familiefeesten etc.) bezoeken velen de prachtige Pitch&Putt Golfbaan in Diepenheim.

  Zaterdag 21 oktober is de baan gereserveerd voor de sporters. Het toernooi begint om 09.00 uur met de voorronden en de finaleronde zal om 17.00 uur starten.

  Toeschouwers zijn van harte welkom. De entree is gratis.