Nieuwe editie talentencafé Liedjes in de Herberg

  70

  Datum/Tijd
  zondag 11 februari 2018
  16:00 uur


  Ellis Sportel en Mitchell van Kleef zijn de twee artiesten die op zondag 11 februari hun talent laten zien in een nieuwe editie van Liedjes in de Herberg. Tijdens dit maandelijkse gratis talentenoptreden treden twee artiesten op in de intieme, gezellige setting van het café in Herberg de Pol.

  Ellis Sportel is een vrolijke, optimistische singer-songwriter uit Enschede. Ze schrijft friszoete popliedjes, waarvoor hoop de basis vormt. Ze schrijft zoals ze is: optimistisch en realistisch. Een recensie van Giel Beelen heeft ze al op zak: ‘Met haar gitaar en bijzondere stem speelt deze Ruurlose het publiek plat. Met een warme zuivere stem is dit een optreden dat wij niet snel vergeten. Deze jonge zangeres doet ons een beetje aan de begindagen van Ilse DeLange denken.’

  Een van de grote Apeldoornse talenten Mitchell van Kleef geeft, geïnspireerd door grote namen als Ed Sheeran, Matt Corby en Damien Rice, zijn eigen draai aan de singer-songwriter setting. Samen met zijn loopstation en harmonizer zet hij in zijn eentje toch een hele brede sound neer. Met zijn eigen draai aan pop/folkmuziek lukt het Mitchell met gemak om zijn publiek volledig aan zijn lippen te laten hangen.

  Zondag 11 februari in het café van Herberg de Pol.

  Aanvang 16.00 uur

  De toegang is gratis.