NHUNG DAM NAAR HEIMLAND

  23

  Datum/Tijd
  zaterdag 10 juli 2021
  20:00 uur


  Theatermaker, schrijver en actrice Nhung Dam staat op een bijzondere Heimland locatie met haar voorstelling 3 miljoen voetstappen naar Sicilië.

  Nhung, bekend van diverse TV programma’s als Hendrik Groen en De Dertigers, heeft samen met Koos Terpstra de afgelopen maanden elke dag gelopen. Met het aantal afgelegde kilometers zouden ze op Sicilië aangekomen zijn, zonder ook maar ooit Amsterdam te hebben verlaten.

  De locatie van de voorstelling is de Boomtuin aan de Deventerdijk te Diepenheim. Niet binnen in een theater, maar buiten op een van de mooiste natuurlijke plekjes van Diepenheim. Bij de reservering kan een borrelbox besteld worden zodat tijdens de voorstelling je kan genieten van heerlijk gemaakte hapjes. In de werkplaats Diepenheim is het creatieve proces verder ontwikkeld en werd de voorstelling van Nhung Dam gemaakt. Het opvolgende succes is niet onopgemerkt gebleven. Uitverkochte zalen in het westen van Nederland en prachtige 4 en 5 sterren recensies.  In de wandelreis die Nhung Dam maakt loopt ze met Koos naar Keulen, langs Liechtenstein en staken ze de Italiaanse grens over richting Como. Onderweg worden we soms andere mensen. En moeten we ons opnieuw voorstellen aan onszelf. Alles kan, alles mag, op deze reis. We komen overal, we nemen u mee en ondertussen wordt de rugzak leger of zwaarder.

  “Nhung Dam wandelde door de lockdown en schreef er een hartverwarmende solo over”  ★★★★☆ Volkskrant

  Tickets: € 13,00 (Tickets zijn verkrijgbaar via: www.diepenheim.nl/tickets)