Netwerkborrel voor ZZP’ers op wijnterras in Bentelo

  72
  Ilse en Roelof Visscher in hun Wijngaard

  Datum/Tijd
  woensdag 29 juni 2022
  16:00 uur tot 18:00 uur


  Op woensdag 29 juni vanaf 16.00 uur zijn ZZP’ers van harte welkom bij Wijngaard Hof van Twente aan de Suetersweg in Bentelo. Na een rondleiding door de wijngaard en wijnmakerij, volgt een netwerkborrel voor leden en gasten van ZZP Hof van Twente.
  Mede-eigenaar Ilse Visscher vertelt over haar wijnbedrijf dat ze combineert met sociaal ondernemerschap. Naast reguliere arbeidsplekken bieden zij ook activering en dagbesteding aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Inmiddels bestaat Wijngaard Hof van Twente ruim 20 jaar. Ben je als ZZP’er gevestigd in de gemeente Hof van Twente, meld je dan aan voor deze interessante namiddag. Meer over ons netwerk vind je op www.zzphofvantwente.nl.   

  Programma 29 juni bij Wijngaard Hof van Twente, Suetersweg 2A, Bentelo

  Voor ZZP’ers en gasten gevestigd in de Gemeente Hof van Twente

  16.00 uur            : ontvangst met koffie/thee

  Aansluitend        : rondleiding wijngaard en wijnmakerij netwerkborrel met kleine wijnproeverij en bijpassende hapjes

  18.00 uur            : afsluiting

  Aanmelden: kan per direct via info@zzphofvantwente.nl 
  Netwerkbijeenkomsten 2022 (alvast voor je agenda…)
  Het hele jaar door treffen we elkaar als ZZP’ers in de gemeente Hof van Twente. Eerstvolgende bijeenkomsten:

  21 september    17.00 – 19.00 uur      Rondleiding en netwerken Op ’n Stoom in Goor
  12 oktober        15.00 – 17.00 uur     Open koffie (locatie volgt)
  23 november     16.00 – 18.00 uur     Rondleiding/netwerken bij HEBO in Hengevelde

  Meer data en tijdstippen volgen zo snel mogelijk.

  Ondernemersbijeenkomst  ZZP Hof van Twente
  ZZP Hof van Twente organiseert bijeenkomst door en voor ZZP’ers die gevestigd zijn in de gemeente Hof van Twente. Als ZZP’er kom je in aanmerking voor gratis naamsvermelding op de website van ZZP Hof van Twente. Wil je lid worden dan betaal je slechts € 99 per jaar. Daarmee heb je toegang tot de thematische ondernemersbijeenkomsten (gemiddeld 4 per jaar) en krijg je extra ruimte op de website van ZZP Hof van Twente voor informatie (tekst en beeld) over jouw bedrijf. Uiteraard plaatsen we daarbij een link naar jouw eigen website. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en je wordt beter gevonden door potentiële klanten. Dat is het resultaat van gezamenlijke investering in samenwerking, techniek en marketing.

  ZZP Hof van Twente
  De werkgroep ZZP Hof van Twente bestaat uit vijf ZZP’ers: Karen Emma Bunte van Ermena Support (Bentelo), Tim Gerritsjans van Emcuview Solutions (Delden), Daniëlle Bruseker van Puur StruQtuur (Goor), Anneke Nijkamp van BlinkUp (Markelo) en voorzitter Ellen te Riele van Mail-me-nu.nl (Hengevelde). Namens Ondernemersloket Hof van Twente is Berryl Michel actief in de werkgroep.
  Houd ook de agenda in de gaten op www.zzphofvantwente.nl.