Muziektheater Held voor 1 dag in Herberg de Pol

  89

  Datum/Tijd
  woensdag 14 oktober 2020
  20:00 uur


  Magda Nij Bijvank, Esther Groenenberg en Dirk Schreuders presenteren:
  Held voor 1 dag. Een muziektheater met covers en eigen liedjes. Met innemende verhalen waarbij waargebeurd en zelfverzonnen dwars door elkaar heen lopen. Want het motto is: beter een goed verhaal gelogen, dan een slecht verhaal naar waarheid verteld.

  Het trio leerde elkaar kennen via het Twentse theaterspektakel “Hanna van Hendrik”. Magda speelde er de rol van bankmedewerkster, Esther schreef de liedjes en Dirk was één van de bandleden van Her Majesty, die de muziek van de voorstelling verzorgden. Ze zochten elkaar op in de lege coronatijd. En zo ontstond spontaan het idee voor een voorstelling.

  In “Held voor 1 dag” zoomen Esther en Magda in op een bladzijde uit het leven van anderen én van zichzelf. Die bladzijde waarop ze in hun verder normale leven iets ongewoons meemaken. Wij zijn verhalen. Onze herinneringen, onze plannen, onze gedachten, onze verlangens. We leven een verhaal van eigen makelij. En iedereen probeert er een bestseller van te maken. De één lukt dat beter dan de andere.

  Bestel je kaartjes via www.herbergdepol.nl of tijdig aan de kassa van het cultuurcentrum.