Museumkidsweek bij Kunstvereniging Diepenheim

  61

  Datum/Tijd
  dinsdag 13 oktober 2020
  14:00 uur tot 17:00 uur


  Workshop Optimistisch Tekenen in Drawing Centre Diepenheim
  Kunstvereniging Diepenheim presenteert op dinsdag 13 oktober (herfstvakantie) weer een creatieve workshop. Alle kinderen van 7 tot 12 jaar oud kunnen meedoen met “Optimistisch Tekenen” in Drawing Centre Diepenheim. De middag begint om 14.00 uur en om 17.00 uur kunnen de ouders/verzorgers het resultaat komen bewonderen.

  Samen kijken we naar de tekeningen en schilderijen van Jantien Jongsma in de tentoonstelling Het Nieuwe Bouwen. Haar kleurrijke werken op papier vertellen verhalen over haar omgeving, haar woonplaats Amsterdam. Ze tonen gebouwen, schoolpleinen en de natuur. Vaak lopen er mensen in haar tekeningen, soms ook dieren: een geit of een vogeltje. De tekeningen zijn licht, ruimtelijk en vooral vrolijk. Ze tekent, schildert kleurovergangen, spat met verf, plakt papier en schrijft op haar tekeningen.

  Wat valt je op in jouw buurt? Die dikke boom? Een zingende buurman? Dat scheve huis? De markt op het plein? Deze middag ga je zelf aan de slag om een optimistische tekening van jouw buurt te maken. Let op: zorg wel dat je kleren aan hebt waarin je lekker mag schilderen!

  Deelname bedraagt € 7,50 per kind, dit is inclusief materiaal, drinken en wat lekkers.

  Meld je kind zo spoedig mogelijk aan via info@kunstvereniging.nl.