Mozart en Vivaldi in Johanneskerk Diepenheim

  121

  Datum/Tijd
  zondag 15 april 2018
  15:30 uur


  In Diepenheim zijn dirigent Yt Nicolai en violist Ruth Houtman een begrip. De tweemaandelijkse Bachcantates van de Bachwerkplaats in de Johanneskerk zijn een groot succes. Op zondag 15 april komen zij opnieuw naar Diepenheim, deze keer samen met Vrouwenkamerkoor Voca Me.
  Voca Me is een klein, ambitieus vrouwenkoor uit Deventer en omgeving, bestaand uit 12 ervaren zangeressen. Het koor, dat al vanaf de oprichting onder leiding staat van Yt Nicolai, bestaat dit jaar 10 jaar en viert dit met twee feestelijke jubileumconcerten: op 14 april in Bathmen en op 15 april in Diepenheim. Ruth Houtman en haar fantastische barokensemble Capella di San Giovanni zorgen voor de muzikale begeleiding.
  Op het programma staan de Missa Brevis in D van Mozart en het Magnificat en Gloria van Vivaldi. Voca Me, Yt Nicolai en Ruth Houtman staan garant voor een middag genieten van prachtige muziek op hoog niveau!
  Zondag 15 april in de Johanneskerk
  Aanvang 15.30 uur.
  Kaarten à 15 euro zijn vooraf te bestellen via www.vocame.nl of te koop aan de kassa. Scholieren en studenten betalen 10 euro en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.