Moederdag Epoxy workshop

  65

  Datum/Tijd
  zaterdag 20 mei 2023
  13:00 uur tot 17:00 uur


  Home of Talents komt met een nieuwe creatieve workshop in samenwerking met The Artist in you. Op vrijdag 20 mei 2023 is er een epoxyworkshop in de Reggehof. De workshop is voor iedereen die lekker creatief bezig wil zijn. Je kan je alleen inschrijven of samen komen met vrienden of familie. De workshop is ook een perfect cadeau om aan je moeder te geven voor moederdag. Daarom heeft Home of Talents een speciale moederactie voor deze workshop!

   Epoxy is een kunststof die tijdens de verwerking vloeibaar is. Na uitharding is epoxy sterk en weer- en waterbestendig. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met dit materiaal om een leuk dienblad, kunstwerk of tafeltje te maken. Net wat jij het mooist vindt.

  Iedereen kan deelnemen. Je krijgt eerst uitleg over het materiaal en de technieken om vervolgens aan de slag te gaan. Alles onder professionele begeleiding van Tanya Giling van The artist in you.

  Dus lijkt het jou leuk om eens iets nieuws te proberen en lekker creatief samen bezig te zijn. Dan is deze workshop iets voor jou!

  Informatie

  Expoxy workshop, datum zaterdag 20 mei 2023, tijd 13:00-17:00, locatie: Reggehof Goor. Kijk voor meer informatie op: https://www.homeoftalents.nl/cursus/epoxy-workshop/