Military Boekelo Live bij RTV Oost

  134

  Datum/Tijd
  zaterdag 7 oktober 2023 tot zondag 8 oktober 2023
  10:00 uur tot 17:00 uur


  Zo volg je de Military in Boekelo LIVE bij RTV Oost
  Van 5 tot en met 8 oktober is Boekelo en omgeving het toneel van de Military Boekelo met als hoogtepunt de ‘cross country’ op zaterdag 7 oktober. RTV Oost is er zaterdag live bij met vanaf 10.00 uur Radio Oost live op Military Boekelo vanuit onze glazen radiostudio in het strodorp. Ook zie je vanaf 10.00 uur live de cross country op TV Oost. Op rtvoost.nl en de social mediakanalen kun je vanaf donderdag 5 oktober vier dagen lang rechtstreeks genieten van het evenement. Op zondagmiddag is Radio Oost ook live op de Military Boekelo vanaf 13.00 uur.

  Military Boekelo
  Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Boekelo. Ieder jaar kent het startveld een aantal olympische medaillewinnaars en internationale kampioenen. Dé reden voor veel internationale topruiters om er bij te zijn, naast het technisch hoogstaande parcours, de oer-Twentse gezellige informele sfeer en de kampioenschapsambiance. Het wedstrijdterrein in Boekelo trekt elk jaar tienduizenden bezoekers.

  Win kaarten!
  RTV Oost geeft vanaf maandag 2 oktober kaarten weg op Radio Oost en op de social media kanalen. Houd ons in de gaten om te zien hoe je kans maakt op deze kaarten voor de cross country op zaterdag 7 oktober.

  De Military Boekelo-Enschede volg je vier dagen lang bij RTV Oost met livestreams op de websiteen de social media kanalen. Luister zaterdagochtend vanaf 10.00 uur naar Radio Oost live op Military Boekelo of kijk vanaf 10.00 uur live naar de cross country. Ook zondag is Radio Oost live te beluisteren op Military Boekelo, maar dan vanaf 13.00 uur.