Midzomerfiets4daagse Diepenheim

  161

  Datum/Tijd
  dinsdag 25 juli 2017 tot vrijdag 28 juli 2017
  Hele dag


  Op de pedalen tijdens de Midzomerfiets4daagse Diepenheim

  Van dinsdag 25 t/m vrijdag 28 juli a.s. kunt u weer deelnemen aan de Midzomerfiets4daagse Diepenheim. Dagelijks worden er twee fraaie routes uitgezet van ca. 35 en 50 km. Starten is mogelijk tussen 9 en 12 uur bij Herberg de Pol. Voor de editie van 2017 hebben zich in de voorinschrijving al tientallen fietsers aangemeld.

  Diverse routes
  Net als voorgaande jaren zijn er weer mooie routes uitgestippeld! Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: 35 en 50 km, waarbij de routes elke dag een andere kant op gaan. Dinsdag voert de route bijvoorbeeld richting Haarlo, terwijl Laren op woensdag wordt aangedaan. Op donderdag fietst men richting Markelo en op vrijdag richting het historische Delden met landgoed Twickel. Onderweg komt u langs verschillende bezienswaardigheden en is er voldoende tijd om onderweg even af te stappen en te genieten van de mooie natuur en de Twentse gastvrijheid, finishen kan namelijk tot 17.00 uur.

  Inschrijven
  De start en finish van de Midzomerfiets4daagse Diepenheim vinden plaats bij het VVV Agentschap in Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim. Starten kan tussen 9.00 en 12.00 uur.
  Vier dagen meefietsen hoeft niet, één dag kan ook! Een dagkaart voor een volwassene kost € 3,50 en voor een kind € 1,50. Voor deelnemers die vier dagen hebben gefietst, ligt op vrijdagmiddag een leuke verassing klaar.

  Natuurvriendelijk

  De Midzomerfiets4daagse Diepenheim ondersteunt het natuurvriendelijk organiseren van evenementen in goed overleg met de rentmeesters van de omliggende landgoederen.

  Met dank aan

  De Midzomerfiets4daagse Diepenheim wordt georganiseerd door VVV Hof van Twente, het Toeristisch Platform Diepenheim en met inzet van veel vrijwilligers.

  Voor meer info gaat u naar: www.vvvhofvantwente.nl