Midzomerfiets4daagse Diepenheim

  72
  Fotostudio Markelo

  Datum/Tijd
  dinsdag 25 juli 2023 tot vrijdag 28 juli 2023
  09:00 uur tot 11:00 uur


  Van dinsdag 25 t/m vrijdag 28 juli 2023 kan er weer worden deelgenomen aan de Midzomerfiets4daagse Diepenheim. Dagelijks worden er twee routes uitgezet van 40 en 60 km. De routes zijn bewegwijzerd.

  Net als voorgaande jaren zijn er weer mooie routes uitgestippeld die elke dag een andere kant op gaan. Op dinsdag gaat de route richting Beltrum.  Op woensdag richting Rietmolen en Oldekotte.  De route gaat op donderdag naar Enter. En op vrijdag wordt er gefietst richting Laren en Almen.  Onderweg komt de route langs verschillende bezienswaardigheden en is er voldoende tijd om even af te stappen en te genieten van de mooie natuur en gastvrijheid, finishen kan tot 17 uur. Dit jaar is de finish elke keer bij een andere horecagelegenheid in het centrum van Diepenheim.
  De start van de Midzomerfiets4daagse Diepenheim vindt plaats bij Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim. Starten kan tussen 9 en 11 uur. De prijs voor een weekkaart is € 11 per volwassene. Vier dagen meefietsen hoeft niet, één dag kan ook! Een dagkaart voor een volwassene kost € 4. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis deelnemen. Deelnemers die vier dagen meefietsen ontvangen een verrassing.

  De Midzomerfiets4daagse Diepenheim ondersteunt het natuurvriendelijk organiseren van evenementen in goed overleg met de rentmeesters van de omliggende landgoederen.

  De Midzomerfiets4daagse Diepenheim wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Diepenheim en met inzet van veel vrijwilligers.