22 juni 2019: Midzomer Pleinfeest

  253

  Datum/Tijd
  zaterdag 22 juni 2019
  Hele dag


  Vijf jaar geleden is het alweer dat cultuurcentrum Herberg de Pol haar deuren opende. Sindsdien hebben veel Diepenheimers en mensen uit de (soms verre) omgeving de weg hier naar toe weten te vinden. Voor muziek, een literaire avond, toneel- of theatervoorstelling, lezing, cabaret, politiek in de Pol, noem maar op. Maar ook voor het lenen of kopen van een boek, het uitzoeken van een fiets- of wandelroute, de muziekles, de verenigingsmiddag/-avond of uitgebreid koken met de kookclub.”
  De Herberg heeft in deze 5 jaren zijn bestaansrecht meer dan aangetoond. Als één van de tastbare opbrengsten van destijds het Project Kunstwerk is, naast o.a. de Werkplaats en het Drawing Centre Diepenheim, Herberg de Pol een plek waar veel ontstaat en gebeurt en waar mensen elkaar ontmoeten. Vele verenigingen en organisaties hebben er inmiddels hun plekje gevonden. Een prachtige plek, waar we erg trots op zijn!
  Op 22 juni 2019 vieren we daarom het vijfjarig lustrum van Herberg de Pol. Het is een feestje voor en door Diepenheimers. De festiviteiten vinden plaats in en rondom de Herberg. Het programma ziet er als volgt uit:
  – 15.00 uur: tegen een kleine vergoeding koffie/thee en een lekker stukje gebak.
  – 15.00 uur: start doorlopende presentatie van Old Deep’n over het ontstaan van Herberg de Pol
  – 16.00 uur: familievoorstelling ‘Sneeuwwitje en de dwergen’, en dan nét een beetje anders… op het buitenpodium, door toneelvereniging Ons Genoegen. Er zijn 150 plaatsten beschikbaar, dus kom op tijd!
  – 17.00 uur: unieke barbecue! Een aantal zeer ervaren Deepse BBQ-Masters hebben het klaarmaken van een stukje vlees tot ware kunst verheven. Salades zullen ook niet ontbreken.
  – 17.00 – 20.00 uur: op het overdekte podium bij het terras: kleine voorstellingen van o.a. de minirettes en de slagwerkgroep en leerlingenorkest van Harmonie Diepenheim
  – 20.30 uur: ook op het podium bij het terras: concert van de Harmonie Diepenheim, inclusief solo pianist, zang en gitaar. Veel bekende en populaire muziek uit Nederland en daarbuiten.
  – 22.00 – 24.00 uur terrastijd!
  Kortom: een feest voor alle Diepenheimers!
  Bonnen (€10 per persoon) voor de barbecue kunnen vanaf 1 juni tot uiterlijk donderdag 20 juni gekocht worden bij slagerij Kastelein, de Spar of Herberg de Pol.