Mercy John op buitenpodium van Herberg de Pol

  42

  Datum/Tijd
  zaterdag 5 september 2020
  20:00 uur


  Singer-songwriter Mercy John schreef vorig jaar met Danny Vera de megahit “Roller Coaster”. En bracht zelf onder meer de goed ontvangen, akoestische, solo EP ‘Cruel Love’ uit. Een succesjaar, dat hij dit jaar vervolgt met een solo tour. Mercy John speelt zijn Cruel Love solo tour op het (buiten)podium van Herberg de Pol.

  Met de Cruel Love solo tour wil Mercy John graag in zijn eentje, gewapend met gitaar en een mondharmonica, zijn liedjes zo dicht mogelijk bij de luisteraar brengen. Waarbij er natuurlijk ook ruimte is voor zijn mooie verhalen over de songs en zijn niet altijd even vlekkeloos verlopen leven tot nu toe.

  Rondom zijn eerste album ‘This Ain’t New York’ werd Mercy John al geroemd om zijn songschrijverschap. De in 2019 verschenen opvolger ‘Let It Go Easy’ toont maar eens te meer dat de diepste emoties vaak tot de meest indringende creaties leiden. Tijdens de Cruel Love – solo tour van Mercy John geniet je van zowel nummers van zijn eerste als van zijn tweede album.

  Bij mooi weer vindt het optreden plaats op het buitenpodium, anders wordt het verplaatst naar de Feestzaal. Bestel tijdig je kaartjes via www.herbergdepol.nl/agenda.