Mee op reis in bijzondere Avonturengame

  69

  Datum/Tijd
  zaterdag 8 oktober 2022 tot zondag 9 oktober 2022
  00:00 uur


  Ga mee op reis in de bijzondere avonturengame Sketchy Fables, begeleid door kunstenaar Alle Jong en muzikant Leafcuts bij Drawing Centre Diepenheim.
  Tijdens een rondreis door zijn avonturengame Sketchy Fables neemt kunstenaar Alle Jong je mee langs bijzondere personages en historische plaatsen. Op de tonen van de live muziek van game componist Leafcuts hoef je niets anders te doen dan je te verwonderen en rond te dwalen door geestverruimende landschappen in een wereld waarin je alles en iedereen tegen kunt komen.
  Na de rondreis is er ruimte voor gesprek en een kijkje achter de schermen. Alle laat zien hoe hij met zijn tekeningen nieuwe werelden bouwt. Muzikant Leafcuts vertelt hoe hij game muziek ontwikkelt en laat je experimenteren met zijn instrumenten.

  Over de game

  Avonturengame Sketchy Fables is een project van kunstenaar Alle Jong. Opgebouwd uit ruim 10.000 originele tekeningen kun je verdwalen in een wereld waar Vincent van Gogh staat te schilderen en je machtswellusteling King Zebra the Great ontmoet.

  Praktische informatie

  Er zijn drie momenten om op reis te gaan: zaterdagavond 8 oktober om 20.00 uur en zondagmiddag 9 oktober om 14.00 of 16.00 uur.
  Wil je meer informatie of tickets bestellen? Ga naar: www.drawingcentre.nl