Marco Lopes speelt debuutvoorstelling ‘Moedt’

  39

  Datum/Tijd
  vrijdag 16 maart 2018
  20:00 uur


  Moedt’ is de debuutvoorstelling waarmee Marco Lopes op vrijdag 16 maart optreedt in Herberg de Pol in Diepenheim. Een voorstelling over kwetsbaarheid, het ont – moeten en falen. En of dat laatste ook geldt voor deze winnaar van de Comedyhuis Comedy Competitie moet blijken…

  Is kwetsbaarheid een kracht of juist een zwakte? Hoe stoer is het om echt te falen? En mag dat als man in deze tijd? Hoe zit het met de jonge generatie en het geworstel met hun identiteit? Kan Marco zich nog met hen meten? Waar vindt hij de rust en de moed, om niet te moeten? Dit zijn veel vragen, maar Marco houdt het luchtig. Hij komt namelijk net terug van een retraite weekend en kan voorlopig weer zijn mannetje staan.

  Marco Lopes is cabaretier, theatermaker en acteur. Hij studeerde in 2015 af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch met zijn voorstelling ‘Saudade’. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens de Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival.

  Marco Lopes speelt ‘Moedt’ op vrijdag 16 maart om 20.00 uur in Herberg de Pol te Diepenheim. Kaarten kosten € 10,- en zijn te koop in Herberg de Pol of op www.herbergdepol.nl.