Lotenverkoop Zonnebloem bij Spar Kleis

  83

  Datum/Tijd
  vrijdag 21 april 2017
  00:00 uur


  Zonnebloemloterij 2017 van start in Diepenheim

  Op vrijdag 21 april a.s. gaan de vrijwilligers van De Zonnebloem, afdeling Goor-Markelo-Diepenheim loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. Zij staan die ochtend bij supermarkt Spar Kleis.

  Zeg het met bloemen
  Naast kans op de bekende 15.000 euro of andere geldprijzen, kan men dit jaar bijvoorbeeld een weekend weg winnen, een iPad, een elektrische fiets of een bos bloemen. Naast kans op deze mooie prijzen, ontvangt de lotenkoper dit jaar nog een extraatje. Namelijk een kortingsbon bij Topbloemen.nl. Deze korting is voor iedereen die een lot koopt en aan te vragen via www.zonnebloem.nl.

  Trekking
  De trekking van de loterij vindt plaats op maandag 9 oktober 2017. In de prijzenpot zitten meer dan 6.600 prijzen. Zonnebloemloten kosten twee euro per stuk. Belangstellenden kunnen die tot begin oktober ook bestellen op www.zonnebloem.nl/loterij. Hier is ook meer informatie te vinden over het prijzenpakket.

  Voor de loterij van de Zonnebloem is een vergunning verleend door de Kansspelautoriteit d.d. 6 december 2016 onder kenmerk 10293. Speel bewust 18+.

  Kijkt u voor meer informatie over de afdeling Goor-Markelo-Diepenheim op
  https://www.zonnebloem.nl/goor-markelo-diepenheim