Literair in de Pol met Annegreet van Bergen

  31

  Datum/Tijd
  vrijdag 19 oktober 2018
  20:00 uur


  Annegreet van Bergen, geboren te Enschede geeft tijdens deze editie van Literair in de Pol een lezing over haar boek ‘Gouden Jaren’. Annegreet van Bergen is van opleiding econoom en van beroep journalist. Zij kreeg landelijke bekendheid als auteur van het in 2014 verschenen boek Gouden jaren, waarin zij laat zien hoe het dagelijks leven in Nederland onherkenbaar is veranderd door de ongekend grote naoorlogse economische groei. Gouden jaren is een uniek tijdsdocument. Het is een economieboek dat vertelt waar we het over hebben wanneer wij over economische groei praten, toch is Gouden jaren een feel good book zonder weerga. Voor velen een feest der herkenning.

  Literair in de Pol is een samenwerking met Boekhandel Lovink en Bibliotheek Hof van Twente. Eerder schoven o.a. Jan Terlouw, Tommy Wieringa en Heleen van Rooyen al aan in onze Herberg!

  Datum: vrijdag 19 oktober. Aanvang: 20.00 uur
  Kaarten à € 10,- via diepenheim.nl of in Herberg de Pol.

  Spannende Stamppot
  Voor deze editie van Literair in de Pol wordt er om 18.00 uur Spannende Stamppot geserveerd in Herberg de Pol. Zoals de naam al aangeeft, betreft het hier een stamppot met een twist. Het dessert bestaat uit heerlijcke toetjes van de Cake Sisters geserveerd met een kopje koffie of thee. De kosten bedragen € 12,50 per persoon. U kunt tot een dag van te voren tot 12.00 uur reserveren.