Literair in de Pol met Adriaan van Dis en Ghayath Almadhoun

  63

  Datum/Tijd
  vrijdag 5 april 2019
  20:00 uur tot 22:00 uur


  Auteur en presentator Adriaan van Dis en dichter Ghayath Almadhoun worden op vrijdagavond 5 april verwelkomd in Literair in de Pol. Twee interessante gasten, die onder leiding van Theo Hakkert met elkaar in gesprek gaan. Daarnaast zal Van Dis het interview met Almadhoun leiden. Gezien de achtergrond van de dichter wordt er deze editie Engels gesproken.
  Van Dis debuteerde in 1983 met zijn boek ‘Nathan Sid’, 34 jaar later verscheen zijn meest recente werk ‘In het buitengebied’. Het tussenliggende oeuvre van deze gerenommeerde schrijver is veelal geïnspireerd op de vele reizen die hij maakte.

  Almadhoun, geboren in een Palestijns vluchtelingenkamp, wordt gezien als jonge geëngageerde Arabische schrijver. Hij werkte als cultureel journalist in Damascus. Ruim tien jaar geleden vroeg hij asiel aan in Zweden, waar hij twee poëziebundels uitbracht.
  Datum: vrijdag 5 april
  Tijd: 20.00 uur
  Waar: Herberg de Pol
  Kaarten à € 12,50 via www.diepenheim.nl of in Herberg de Pol

  Speciale Heerlijcke Moaltied-actie
  Voorafgaand aan deze editie van Literair in de Pol wordt er, om 18.00 uur in de Pol, voor € 12,50 een Heerlijcke Moaltied geserveerd. Tickets hiervoor zijn tot een dag van tevoren online te koop. Wanneer u kaartjes bestelt voor drie van de vijf afgelopen/aanstaande literaire avonden: Nico Dijkshoorn (1 maart), Peter Buwalda (21 maart), Deeps Leesfeest (26 maart), Adriaan van Dis & Ghayath Almadhoud (5 april) en Jan Siebelink (25 april), schuift u op 5 april gratis aan bij de Heerlijcke Moaltied. Mail voor deelname aan de actie naar info@diepenheim.nl