Liedjes in het sfeervolle café van de Herberg

  37

  Datum/Tijd
  zondag 11 november 2018
  16:00 uur


  In de natte herfstige novembermaand zin in een knusse gezellige zondagmiddag? Kom dan naar Liedjes in de Herberg! Maandelijks krijgen twee talenten een podium in de intieme, gezellige setting van het café in Herberg de Pol in Diepenheim. Op zondag 11 november treden Jan van Piekeren en In ’t Hof op.
  Verhalenverteller en zanger Jan van Piekeren jaagt alweer ruim een kwart eeuw achter zijn muzikale droom aan. Nu zijn dochter gaat trouwen kan hij eindelijk met een gerust hart doorbreken. Iedereen mag echt alles van hem weten. Met zijn rauwe, doorleefde stem, neemt hij je mee in zijn wereld. Hij wordt begeleid door gitarist Johan Fransen, een muzikaal en creatief huwelijk, verslaafd aan het vermaken van het publiek.

  In ’t Hof is een ervaren en geprezen gitarist, zanger, liedjesschrijver en verhalenverteller. Zijn liedjes, in de traditie van Bob Dylan en Nederlandse troubadours zoals Alex Roeka en Maarten van Roozendaal, fonkelen sfeervol in het schemerduister van alternatieve pop en kleinkunst. Liedjes over alledag met soms niet alledaagse teksten. Melodieuze luisterliedjes met Nederlandse teksten die er toe doen!
  Liedjes in de Herberg is gratis en vindt maandelijks plaats. De editie Jan van Piekeren en in ‘t Hof is op zondag 11 november vanaf 16.00 uur in het café van Herberg de Pol te Diepenheim.