Liedjes in de Herberg met Blue Jays en Henk Boogaard

  21

  Datum/Tijd
  zondag 13 oktober 2019
  16:00 uur


  Ze brachten de sfeer er goed in op het plein voor Herberg de Pol tijdens Garden Songs 2019 en dat smaakte natuurlijk naar meer. De band Blue Jays uit Hengevelde is zondag 13 oktober terug in Diepenheim voor Liedjes in de Herberg. Daarnaast is singer-songwriter Henk Boogaard deze middag vanaf 16.00 uur live te horen, dus kom gezellig langs.

  Blue Jays
  Vijf dames en één heer, een gitaar, een piano en een ukelele; samen goed voor country, folk en americana covers van de jaren ’70 tot nu. Van The Eagles tot The Common Linnets. De leden van Blue Jays maken al twintig jaar muziek met elkaar en dat hoor je!

  Henk Boogaard


  De teksten van Henk Boogaard zijn cabaretesk van aard. Ze gaan over uiteenlopende zaken: eten, dieren, kleine ongemakken, over hoe men onderling placht en tracht te communiceren en andere herkenbare zaken uit het leven. Bij het vertolken van zijn luisterliedjes begeleidt hij zichzelf op een akoestische Spaanse gitaar.
  De livemuziek van Liedjes in de Herberg klinkt ook dit seizoen weer iedere tweede zondag van de maand in de sfeervolle en intieme setting van het café van Herberg de Pol.
  De toegang is gratis.