Liedjes in de Herberg

  55
  foto: Céline Hurka

  Datum/Tijd
  zondag 10 maart 2019
  16:00 uur


  Met Chris Egbers en Lennard Kiezenbrink

  Iedere tweede zondag van de maand is het weer muzikaal genieten met Liedjes in de Herberg. Twee talenten spelen in intieme setting hun muziek, op 10 maart zijn dat Chris Egbers en Lennard Kiezenbrink. Dus onder het genot van een drankje in een sfeervol ingericht café, een middag ontspannen luisteren naar de klanken van de livemuziek.
  De Friese Chris Egbers moet nog 19 jaar worden, maar timmert al flink aan de weg als singer-songwriter. Zo speelt hij op diverse podia en ontwikkelt hij zich op het conservatorium in Enschede. Zijn aanstekelijke passie voor muziek, een innerlijke behoefte die hij van jongs af aan al heeft, weet hij perfect over te brengen op zijn publiek.

  foto: Pauline Strasters

  Een muzikale duizendpoot die al wat langer in het vak zit is Lennard Kiezenbrink. De Hengeveldenaar richtte in 2014 met zijn broer Jacco de vijfkoppige band Dokter Watjes op, waarmee ze succes boekten op elk podium en festival. Eind vorig jaar kondigden ze aan niet langer als band door te gaan, maar ook als solo-artiest weet hij bijna een volledige band te vormen.
  Datum: zondag 10 maart
  Tijd: 16.00 uur
  Waar: Herberg de Pol
  Toegang gratis