Liedjes in de Herberg

  30

  Datum/Tijd
  zondag 10 februari 2019
  16:00 uur


  Zin in een gezellige zondagmiddag? Kom naar Herberg de Pol om te luisteren naar Liedjes in de Herberg. Maandelijks treden talenten op in het cafe van de herberg.
  Op zondag 10 februari zijn dat KRAA en Acoustic Sun.

  KRAA sorteert haar innerlijke dialogen op poëtisch abstracte wijze.
  Het muzikaal ondersteunen en prikkelen van de geestelijke groei en de zoektocht naar evenwicht. De luisteraar komt heel dichtbij en maakt deel uit van vraagstukken die ze niet langer kan vasthouden. Nederlandstalige liedjes en teksten vertellen het verhaal van KRAA met betrekking tot angst, afscheid, aandacht en acceptatie. Haar kracht zit in de kwetsbaarheid en diversiteit. Niet gemakkelijk te bespreken thema’s komen aan het licht, waar ze aandacht aan geeft in een vorm van abstractie gemengd met pure emotie. Tekst speelt een dragende rol, wat eenheid schept in de verschillende muziekstijlen die voorbijkomen.
  ‘Al het mooie, kwetsende, frustrerende, liefhebbende, schone en tijdloze dat ik ervaar verwerk ik door middel van tekst en melodie. Woorden symboliseren het contact tussen geest en hart, maar vaak is het juist de stilte in harmonie die mijn innerlijke dialogen doen verzachten. Zo kom ik weer wat verder vooruit. Ga je mee?’
  Acoustic Sun is een muzikaal popduo bestaande uit Emmy van Boven (zang/piano) & Lieke van der Zon (zang/gitaar). De meiden hebben een enorme muzikale klik als het gaat om songwriting. Zo hebben zij afgelopen jaar al hun eerste EP ‘Acoustic Sun’ uitgebracht met een release show in Hedon Zwolle. Op dit moment zijn ze bezig met het schrijven van nieuw repertoire.
  Datum: zondag 10 februari
  Tijd: 16.00 uur
  Waar: In het café van Herberg de Pol
  Entree gratis!