Liedjes in de Herberg

  37

  Datum/Tijd
  zondag 13 januari 2019
  16:00 uur


  Op zondag 13 januari gaan in het jaar 2019 de ‘Liedjes’ verder met twee talentvolle singer-songwriters.
  Allereerst Etan Huijs. Open, eerlijk en rechtdoorzee zoals het hoort bij zijn tweede album dat onlangs verscheen. Etan Huijs is een muzikale levensgenieter. Een muzikant in hart en nieren, een podiumdier. Zijn album The Battle Of Everything uit 2016 leverde hem maar liefst 128 optredens op én airplay op Radio 2. Momenteel bereidt Etan zich voor op een jaar vol nieuwe muziek. In de zomer van 2018 verscheen zijn nieuwe album The Secret Us.
  Etan Huijs schrijft intrigerende, subtiele songs, recht uit het hart en op het snijvlak van folk en country. Melancholie ligt altijd op de loer en soms versnelt hij het tempo, maar de schoonheid van de melodie is er altijd. Op het album The Secret Us verdiept Etan Huijs zichzelf verder. Zowel muzikaal als tekstueel. Het is een plaat over wie we diep van binnen werkelijk zijn, over handelen zonder de verwachtingen van anderen.


  Marise den Bakker is 17 jaar jong en woonachtig in Baak. Als jonge singer-songwriter schrijft Marise luisterliedjes in het Nederlands en in het Engels. Marises stem wordt als warm, krachtig en zuiver betiteld. Met een juiste tekstbeleving en een sterke podiumperformance weet zij een lied bij de luisteraar doen binnen komen.
  Marise studeert aan de Herman Brood-academie waar ze zich als een vis in het water voelt.
  Marise is bezig met het opnemen van haar eigen liedjes op een EP/CD waarvan ze in Herberg De Pol enkele zal laten horen.
  Datum: zondag 13 januari
  Tijd: 16.00 uur
  Waar: Herberg de Pol
  Toegang gratis