Liedjes in de Herberg

  94

  Datum/Tijd
  zondag 12 november 2017
  16:00 uur


  Zondagmiddag 12 november vindt het gezellige, gratis toegankelijke, ‘Liedjes in de Herberg’ plaats in het café van Herberg de Pol te Diepenheim. Tijdens ‘Liedjes in de Herberg’ treden minder bekende, maar daarom zeker niet minder goede, artiesten op. Gemoedelijk in het café onder het genot van een hapje en drankje geniet u van twee talenten. Dit keer treden voor u op:
  Hans van der Werf en Maks ten Tusscher. 

  Hans van der Werf is een jonge muzikant met levenswijsheid. Hij heeft de wereld als inspiratiebron. Het motto van Hans is ‘het leven in het moment’. Hij beschrijft in zijn liedjes de grote, kleine dingen in het leven. Van mooie dagen in de zomer tot hoe het voelt om thuis te zijn. ‘Ik ben er niet om de wereld te veranderen, maar zodat ik vanmiddag van u en u voor heel even van mij bent’.

  Maks ten Tusscher is een 20-jarige zangeres uit Hengelo, waar ze ook zingt in de meidengroep Pure. Af en toe vindt ze het leuk om wat meer van zichzelf te laten horen door solo op te treden. Dit doet ze onder begeleiding van pianist Dries Banierink. Samen spelen/zingen ze covers van verschillende artiesten uit verschillende genres.

  Liedjes in de Herberg vindt maandelijks plaats in het café van Herberg de Pol. De editie met Hans van der Werf en Maks ten Tusscher is op zondagmiddag 12 november.
  Aanvang: 16.00 uur.
  Toegang gratis.