Liedjes in de Herberg

  33
  Foto: Jenny Schâfer

  Datum/Tijd
  zondag 10 november 2019
  16:00 uur


  De tweede sessie van Liedjes in de Herberg van dit seizoen presenteert een verrassende combinatie van singer-songwriters. In het café van Herberg de Pol spelen zondagmiddag 10 november de 22-jarige Laura Auer-Grumbach, artiestennaam: Lauringer, en de 60-jarige Roland Verstappen. Met een jong, aanstormend talent en een – zoals hij zelf zegt – oude rot in het vak, belooft het een muzikaal interessante middag te worden.
  Lauringer
  Ze combineert de authenticiteit van een huisgemaakte singer-songwriter met de toegankelijkheid van popmuziek. De van oorsprong Oostenrijkse zangeres zingt over dromerige ontmoetingen en melancholische momenten. Haar nieuwste single kwam vorige maand uit: “Pen Friends”, beluister het online om alvast in de stemming te komen.
  Roland Verstappen

  “OVEREIND” heet het nieuwste album van Roland Verstappen dat dit jaar uitkwam; een weloverwogen naam om de luisteraars te laten weten dat hij na 35 jaar ervaring in de muziek nog steeds overeind staat. Hij speelde op festivals, op televisie en in diverse grote theaters, maar nu zingt en speelt hij in de intieme setting van Herberg de Pol.
  Datum: zondag 10 november
  Tijd: 16.00 uur
  Waar: Herberg de Pol
  Toegang gratis