Lezing Old Deep’n over de Watermolen in de Pol

  117

  Datum/Tijd
  woensdag 27 maart 2019
  20:00 uur


  De voorjaarslezing van Old Deep’n op 27 maart staat geheel in het teken van het 850-jarig jubileum van watermolen Den Haller. De heer Piet Vendel uit Hengelo verzorgt een presentatie over de molens in Overijssel. Hij laat beelden zien van zowel windmolens als watermolens en weet daar veel over te vertellen. Deze presentatie zat al lang in de molen, maar het bestuur van Old Deep’n is blij het dat nu, in het jubileumjaar, ook gaat plaatsvinden! Een spreekwoord met molen? Piet Vendel heeft er nog veel meer!
  Het deel over de geschiedenis van de Diepenheimse watermolen neemt Old Deep’n zelf voor haar rekening. Het is tevens een introductie op het boek dat Stichting Den Haller, met redactionele steun van Old Deep’n in april laat verschijnen. Onze unieke watermolen zal dit jaar volop in de schijnwerpers staan!
  De lezing vindt plaats op woensdag 27 maart in Cultuurcentrum Herberg de Pol. Aanvang 20.00 uur, gratis entree voor leden en donateurs van Old Deep’n. Andere belangstellenden betalen € 3,00 en dat is inclusief de koffie.