Lentewandeling in Bentelo

  93
  Koor Ubelievable

  Datum/Tijd
  zondag 24 maart 2024
  08:30 uur tot 11:30 uur


  Een ‘UnBelievable Lente Wijnwandeling’ met een gouden ei

  Op zondag 24 maart 2024 vindt de eerste Lente Wijnwandeling plaats in Bentelo. Deze prachtige wandeling is georganiseerd door het koor UnBelievable in samenwerking metWijngaard Hof van Twente. Voor kinderen is er een puzzeltocht uitgezet en mogelijk vinden ze een gouden paasei onderweg. De route start en eindigt bij de Wijngaard aan Suetersweg 2a in Bentelo.

  Met drie verschillende routes van 6 km, 10 km en 15 km, is er voor ieder wat wils. De wandelingen leiden over bospaden, verharde- en onverharde wegen. Ook is er aan kinderen gedacht. Speciaal voor (groot) ouders met kinderen is er een puzzeltocht van 6 km. De wandeling staat in het teken van Palmpasen.

  Routebeschrijving
  Inschrijven is mogelijk tussen 8:30 en 11:30 op de dag zelf voor een bijdrage van slechts viereuro per persoon. Dit is exclusief consumpties en versnaperingen onderweg. De routebeschrijvingen zijn verkrijgbaar bij het inschrijven. Ook is er een GPS-route beschikbaar.

  Pauze onderweg
  Wandelaars kunnen genieten van het mooie buitengebied van Bentelo, terwijl ze langs meerdere wijnvelden wandelen. Onderweg is er een pauzepost voor koffie, thee en andere heerlijke versnaperingen. Na afloop van de wandeling kun je heerlijk nagenieten in de serre of op het terras van de wijngaard. Dit onder het genot van een verfrissend drankje en een smakelijk hapje.

  Concert volgt in mei
  De opbrengst van de Lente Wijnwandeling komt volledig ten goede aan het koor UnBelievable. Daarvoor organiseren zij op vrijdag 31 mei het concert “Golden Oldies jaren 60 en 70”. Het concert begint om 20:00 en na afloop zal er een gezellige retro afterparty plaatsvinden.

  Meer informatie is te vinden op: www.bentelo.info/unbelievable