Leeuwenhart redt de wereld! in Herberg de Pol

  25

  Datum/Tijd
  zondag 2 juni 2024
  15:30 uur tot 17:30 uur


  Leeuwenhart redt de wereld: met Nederlandstalige close-harmony op zoek naar oplossingen voor de wereldwijde vraagstukken!

  Muziektheater
  In de avondvullende muziektheatervoorstelling ‘Leeuwenhart redt de wereld’ gaan de zangers van het Utrechtse close-harmonykoor Leeuwenhart samen met het publiek op zoek naar oplossingen voor álle wereldproblemen. Op een luchtige manier worden niet alleen persoonlijke en maatschappelijke problemen, maar ook de polarisatie in de samenleving bespreekbaar gemaakt. Zo gaat het lied ‘Bakken’ van Crème Fraîche over afvalscheiding, ‘Naar bed’ (Bad) van Michael Jackson over smoesjes om niet actief te hoeven worden, en geven we advies aan wereldleiders in ‘Laat ze breien’ van Annie M.G. Schmidt.

  Nederlandstalige close-harmony
  Leeuwenhart zingt Nederlandstalige close harmony van de bovenste plank: pop, kleinkunst en jazz, in de mooiste meerstemmige arrangementen die we kunnen vinden of op maat laten maken. Ook bekende buitenlandse hits krijgen een Nederlandse twist, want een goed verhaal vertelt zich het beste in je moedertaal. Er is voor ons dan ook niets natuurlijker dan zingen in het Nederlands. Want dit is tenslotte de taal waarin we spreken, denken en onze gevoelens delen.

  Kaartverkoop
  Samen met ons publiek gaan we de wereldproblemen aan. Soms met een knipoog, soms serieus. Dus waar wacht je nog op? Sluit je bij ons aan in Herberg de Pol op zondag 2 juni om 15.30 uur.
  https://www.herbergdepol.nl/evenement/muziektheater-voorstelling-leeuwenhart-redt-de-wereld/Leeuwenhart redt de wereld – en jij kunt daar onderdeel van zijn!
  www.koorleeuwenhart.nl