Ledenavond Vrouwen van Nu (niet leden zijn ook welkom)

  35

  Datum/Tijd
  dinsdag 4 oktober 2022
  20:00 uur


  Deze avond is wereldfietser Gerda Marsman uit Haarle onze gast. Het fietsen zit haar in het bloed. Avontuurlijk als ze is, maakte ze als tiener al lange fietstochten door Nederland, later ook door Europa en daarna fietste ze door diverse werelddelen. Alles fietst ze in haar eentje. Op deze avond neemt Gerda ons mee op haar trip naar Australië.

  Onze topografische kennis, die mogelijk ver is weggezakt, zal deze avond weer opgefrist worden, want aan de hand van dia’s vertelt Gerda welke landen en steden zij allemaal doorkruist heeft om uiteindelijk in Australië uit te komen.

  Vooral de ontmoetingen onderweg met de mensen van allerlei culturen zijn voor haar heel waardevol.

  Gerda Marsman is een graag geziene spreker op o.a. avonden van Vrouwen van Nu in de regio.  Het belooft een onderhoudende avond te worden.

  De entreeprijs  voor niet-leden is € 7,50 inclusief een kop koffie of thee en een pauzedrankje. Aanvang 20.00 uur in Herberg De Pol. De zaal is open vanaf 19.15 uur.

  Bent u nieuwsgierig geworden, kijk dan op:  www.marsmannetjeopdefiets.nl

  Vrouwen van Nu afdeling Diepenheim kijkt ernaar uit om nieuwe leden te verwelkomen.
  Elke 1e dinsdagavond van de maand is er een ledenavond met interessante gasten. Daarnaast organiseren wij diverse leuke en afwisselende activiteiten. Van creatieve avonden tot leeskringen en nog veel meer.
  Wil je meer weten over de activiteiten van Vrouwen van Nu Diepenheim, neem dan contact op met onze secretaris: Herma Bruinink, tel: 0547—214169 of per e-mail: vrouwenvannu.diepenheim@gmail.com