Laatste Heerlijcke Markt van dit jaar

  164

  Datum/Tijd
  zondag 6 oktober 2019
  11:00 uur tot 16:00 uur


  De laatste Heerlijcke Markt van het jaar is helaas alweer in zicht. Op zondag 6 oktober kun je nog genieten van het diverse en verrassende aanbod wat deze maandelijkse markt presenteert. De standhouders stallen hun waren uit rondom Herberg de Pol en heten u van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom.

  De Heerlijcke Markt staat voor gezelligheid, ambachtelijkheid, creativiteit en duurzaamheid. Jong en oud kan hier iets van zijn of haar gading vinden en elkaar inspireren. Afgelopen jaar werd de markt enkele keren succesvol uitbereid met bijvoorbeeld een kofferbakverkoop en vinylverkoop op het Plein onder de Platanen en afgelopen keer met een ‘preuverieje’. De eerste zondag van oktober kunt u weer lekker struinen langs de kraampjes met onder meer bijzondere verzamelingen, sieraden, mode, unieke creaties en diverse lekkernijen.
  De gratis markt is ook ideaal om te combineren met een fiets- of wandelroute door het bosrijke buitengebied en langs de vele kastelen die Diepenheim rijk is. Of breng een bezoek aan de galeries, kunstinstellingen en winkels die deze zondag geopend zijn. Volgend jaar krijgt de markt weer een vervolg. Wilt u ook eens met een kraam op de markt staan, mail dan naar administratie@heerlijckemarktdiepenheim.nl.