Kunstmoment Diepenheim 2019

  184

  Datum/Tijd
  donderdag 17 oktober 2019 tot zondag 27 oktober 2019
  11:00 uur tot 17:00 uur


  Kunstmoment Diepenheim, het best bewaarde geheim van het Oosten des lands!

  Ben je een kunst- en natuurliefhebber? Kom in oktober naar Kunstmoment Diepenheim en laat je verrassen door de interactie tussen kunst en natuur. Een bijzonder 11-daags evenement waar bezoeker en kunstenaar elkaar ontmoeten.

  De 15e editie van deze toonaangevende kunstroute belooft een bruisende te worden. Met ruim 100 deelnemende professionele kunstenaars op meer dan 40 locaties in een speciaal samengestelde route in en rondom Diepenheim is er heel veel te beleven. Op verrassende plekken in de natuur, op buitenplaatsen en kastelen, in oude schuren, bijzondere huizen, ateliers en in galeries is kunst te zien, veel exposerende kunstenaars zijn zelf aanwezig. Bekijk de promofilm!

  Deze 15e editie pakken we groots uit met het jubileumproject ‘Terugblik naar de toekomst’
  Opening met spectaculaire 3d projectie van kunstenaar Gerbert de Ruiter uit Diepenheim.
  Overzichtstentoonstelling met hoogtepunten van kunstwerken van de afgelopen 14 jaar Kunstmoment Diepenheim
  ‘De Muze van de Kunst’, 600 leerlingen van alle 19 basisscholen in de Hof van Twente maken op het plein ‘Onder de Platanen’ een kleurrijk kunstwerk, onder begeleiding van de Diepenheimse kunstenares Marianne Jonkhans ism Stichting CuBaHof.

  De feestelijke opening van Kunstmoment Diepenheim 2019 is op donderdag 17 oktober – om 20.00 uur bij Watermolen Den Haller, Watermolenweg 32 te Diepenheim – mis het niet! Aansluitend is er feest, de toegang is gratis.

  Het hele 11-daagse programma Kunstmoment Diepenheim 2019 met info over kunstenaars, activiteiten en workshops vind je in de catalogus, vanaf oktober voor € 6,- verkrijgbaar bij:

  Hofmarketing (VVV) in Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim
  Zaal Beltman, Goorseweg 22a, Diepenheim.

  Wees welkom, dit gratis toegankelijke meerdaagse evenement is DE aanleiding om te genieten van de Twentse gastvrijheid in Diepenheim    en de prachtige buitengebieden!

  Kunstmoment Diepenheim – 17 t/m 27 oktober 2019 – dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur.

  Zie ook: www.kunstmomentdiepenheim.nl