Kunstfestival Tekentuin

  55

  Datum/Tijd
  zaterdag 24 juni 2023 tot zondag 25 juni 2023
  Hele dag


  KUNSTFESTIVAL ‘TEKENTUIN’ IN DIEPENHEIM

  Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in een weekend vol kunst tijdens kunstfestival Tekentuin op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023! Ontdek een uitgebreid programma vol kunst, workshops en performances in en rondom de prachtige kunstenaarstuinen van  Drawing Centre Diepenheim.

  ZATERDAG 24 JUNI
  Op zaterdag 24 juni vinden er diverse activiteiten plaats in de kunstenaarstuinen. Leer meer over kalligrafie in de islamitische kunst tijdens een workshop van kunstenaar Fatima Barznge of schud en wapper bijvoorbeeld de slechte  energieën uit je lichaam tijdens de papieren performance van collectief Het Harde Potlood. Aanalyseer samen met kunstenaar Wapke Feenstra het veranderende boerenlandschap en de koe, in een workshop in samenwerking met Rijksmuseum Twenthe.

  ZONDAG 25 JUNI
  Op zondag 25 juni vindt het programma plaats in en rondom het Drawing Centre. Kom naar de speciale performance in de tentoonstelling ‘slice of life with swallowed spiral’ van Eva Spierenburg, bezoek de open ateliers van Harriët van Reek en Nolwenn Vuillier en analyseer samen met kunstenaar Wapke Feenstra het veranderende boerenlandschap en de koe in een workshop in samenwerking met Rijksmuseum Twenthe.

  Deelnemende kunstenaars:
  Fatima Barznge, Maarten Bel, Geerten ten Bosch, Wapke Feenstra, Pietsjanke Fokkema, Wineke Gartz, Esmay Groot Koerkamp, Ceel Mogami de Haas, Het Harde Potlood, Himmelsbach, Gerard Koek, Arvo Leo, Harriët van Reek, Eva Spierenburg, Eva Susova, Nolwenn Vuillier en Sigrid van Woudenberg.

  Mis dit bijzondere kunstfestival niet en vind het hele programma en tickets via:
  www.drawingcentre.nl