‘Krimpen aan de Kronkel’ centraal in blijspel van Toneelvereniging De Eendracht

  59

  Datum/Tijd
  zaterdag 11 november 2023
  14:30 uur


  Op de zaterdagen 4 en 11 november brengt Toneelvereniging De Eendracht in zaal Florijn te Gelselaar het blijspel “Wegens omstandigheden geopend”. Drie dames komen tijdens hun jaarlijkse kanotocht terecht in Krimpen aan de Kronkel, waar ze moeten schuilen voor een onweersbui.

  De schuilplaats is herberg ‘De Kromme Kronkel’, die wordt gerund door Krijn Kromme en zijn zus Stien, die daarnaast ook nog werkt in een varkenshouderij. Krijn wacht op klanten en verzamelt oude moppen. De enigszins warrige stamgast Bram maakt het plaatje compleet.

  Nadat de bezoekers Lidi, Ellen en Meta overdadig hebben genoten van specialiteit de ‘klare kronkel’ besluiten ze allemaal een kamer te boeken. Die logeerpartij loopt uit op een chaos met een slaapwandelende Bram en nachtelijke expedities van de dames. Dat zorgt voor heel wat hectische en doldwaze taferelen.

  ‘Wegens omstandigheden geopend’ is te zien op zaterdag 4 november om 20.00 uur en

  op 11 november om 14.30 uur en om 20.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 7,00 en zijn verkrijgbaar bij café Florijn. Telefonisch reserveren kan ook: 0545-481283. Aan de zaal kosten de kaarten € 8,00.